— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
- Meld deg på kampanjen og reis miljøvennlig. Du kommer i bedre form og bidrar til lavere utslipp av klimagasser, sier John Johansen, Hilde Finckenhagen og Bjørne Jortveit i kampanjeledelsen.

2660 har meldt seg på! Det nærmer seg trekning

Publisert 10.10.2018

Per 10. oktober har 2660 meldt seg på kampanjen. I underkant av 1500 har oppnådd 40 poeng eller mer. Det betyr at det nærmer seg trekning av 5 sykler og 20 flotte tursekker.

Trekningen gjør vi når de første 1500 har sanket minst 40 poeng. Det gjelder med andre ord å registrere alle grønne reiser man har gjort i kampanjen så langt, og i tillegg bruke bein, sykkel, buss eller tog i tiden som kommer.  Bruk kalenderfunksjonen til å registrere poeng bakover i tid. Kampanjen startet 27. august og varer til 30. november. 

Hver uke trekker vi to ukesvinnere som blir presentert  i  virtuelle t-skjorter på kampanjens facebook-side. Fra uke 38 trekkes også ukens nykomling. Ukespremiene er gavekort sportsartikler elller busskort. Verdien er 500 kr. Alle som registrerte poeng foregående uke, eller som meldte seg på foregående uke, kan vinne ukespremier.

Alle som verver nye deltakere vinner premier. Alle har en vervekode. Den finner du i din profil. 
Den må du oppgi til den eller de du klarer å verve. Når vedkommende melder seg på, blir det registrert en premie til deg i vår database. Du får tilsendt vervepremien i posten.

Dette vinner du:

Verve 1: Ett sykkelservicekort
Verve 2: En kinobillett
Verve 3: To kinobiletter
Verve 4: Busskort - 10 reiser

[Tilbake]
article_image
27
okt
Hvem kjører grønnest i år?
"Hjelp oss å hjelpe Vest-Agder" er en av de flinkeste lagene i Jeg kjører grønt kampanjen så la...
Les mer
article_image
14
okt
Vinnere til supertirsdag
12. oktober var supertirsdag, og 424 deltakere har registrert grønne reiser! Her er vinnerne.
Les mer