— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
-Bli med på miljølaget. Bruk beina, sykkelen eller reis med buss og tog, oppfordrer kampanjeledelsen: Hilde Finckenhagen, Bjørne Jortveit og John Johansen. Foto: Ragna Marie Henden
17
sep
2230 har meldt seg på! Det nærmer seg trekning

Per 19. september har 2230 meldt seg på kampanjen. Over 1000 har oppnådd 40 poeng eller mer. Det betyr at det nærmer seg trekning av 5 sykler og 20 flotte tursekker.

31
aug
Sykkelekspressveien ved Nikkelverket åpnet

I morges, 31. august, ble sykkelekspressveien ved Nikkelverket åpnet. Strekningen på 1,1 km fra Myrbakken til Kolsdalen har kostet 87 mill. kr, inkludert nye busstopp.

Syklist funnet bevisstløs på Strinda
- Han husker ingen ting, sier operasjonsleder Lars Letnes. Politiet etterlyser nå vitner til hendelsen.
Les mer >>
Bevisstløs syklist
En syklist er funnet bevisstløs i veikanten på Strinda i Trondheim. Syklisten er ikke hardt skadet og fikk hjelp av helsepersonell på stedet. Det er ikke kjent hva som har skjedd.
Les mer >>
Syklist funnet bevisstløs
Politiet etterlyser vitner til hendelsen. En syklist er funnet bevisstløs i veikanten på Strinda, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter.
Les mer >>
Arbeid er viktig for helse, trivsel og livskvalitet
Høy grad av deltakelse i arbeidslivet gir bedre folkehelse. Dette er et av temaene Spekter tar opp i sitt innspill til den kommende folkehelsemeldingen. Levekårsundersøkelsen fra 2016 viser at
Les mer >>
Sparte inn 100 millioner på ny vei i Telemark
Lars Teksten var den første som kom kjørende på den nye strekningen. Han fikk blomster av statssekretær Tommy Skjervold i Samferdselsdepartementet. (Foto: Tor Arvid Austråt Gundersen).
Les mer >>
Droppet egen bil i ett år - slik gikk det
Mange tviholder på bilen selv om de strengt tatt ikke må, tror trebarnsmoren Tone Njølstad Slotsvik fra Stavanger. I ett år har familien klart seg uten egen bil. Anbefalte saker
Les mer >>
Daimler tjuvstartet IAA
Alle nyhetene var avslørt på forhånd, men på dagen-før-dagen-forestillingen i Hannover ble de for første gang vist sammen i full bredde. Og det er ikke småtteri Daimler har på gang.
Les mer >>
Ruter vil satse stort på førerløst i Oslo, og i Stavanger vil de ha høyere fart
Siden juni i år har selvkjørende busser fraktet passasjerer i Norge; På Forus i Stavanger har jobbpendlere blitt fraktet utslippsfritt langs en veistrekning med tusenvis av arbeidsplasser, mens det
Les mer >>
Norsk sykkelproff (24) legger opp på dagen: Nå forteller han hvorfor
Sykkellaget Astana bekrefter tirsdag at kontrakten med Truls Korsæth termineres og at nordmannen legger opp som syklist.
Les mer >>