— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
04
des
700 m sykkelvei åpnet på Slettheia

For 14,5 mill. kr har skolebarn og andre beboere på Slettheia i Kristiansand fått 700 meter sykkelvei med fortau. Anlegget er bygd langs Slettheiveien fra Kartheia til Gislemyrveien. 

29
nov
P-anlegg for Setesdalsbanen og innfartsparkering

21. november ble det åpnet et kombimert p-anlegg for innfartsparkering og besøksparkering for Setesdalsbanen ved Grovane stasjon i Vennesla. Anlegget har totalt 90 p-plasser, oppstillingsplass for turistbusser, sykkelaparkering og nytt busstopp ved Fv 405.

Førkommersielle anskaffelser skaper radikal innovasjon i offentlig sektor
Forskning gjør innovasjon i offentlig sektor bedre, billigere og mer bærekraftig, skriver artikkelforfatteren (foto: Norges forskningsråd).
Les mer >>
- Det mangler penger, og det er tragisk
MÅLSELV: En trygg skolevei for barna nedover fylkesveien fra Mellembygd kultur- og oppvekstsenter står på prioriteringslista til kommunen. På fjerdeplass.
Les mer >>
Sykkelfiendtlige trafikkregler og -regulering. En utfordring til Knut Arild Hareide
I 2011 fremmet daværende stortingsrepresentant Knut Arild Hareide, sammen med Laila Dåvøy og Line Henriette Heimdal, alle KrF, følgende representantforslag, dokument 8:145 S
Les mer >>
Robert fikk sjokk da han sjekka bussprisene til Trysil
- Ikke fristende å velge kollektivt når det blir så dyrt, sier Robert Paulsbyen fra Elverum.
Les mer >>
Tour of Hainan utsatt
(procycling.no): 2020-utgaven av Tour of Hainan er utsatt, melder arrangøren. Det ukeslange rittet har i foregående år blitt arrangert på høsten, men var satt opp fra 23. februar til 1. mars i
Les mer >>
Vi trenger ikke milliardærer | Audun Lysbakken
Forrige uke hadde milliardærklubben sitt årlige toppmøte i Davos. Det blir stadig flere milliardærer, og de samler stadig større verdier på sine hender.
Les mer >>
Kina stenger bussruter til og fra Beijing
Kinesiske myndigheter innstiller all busstrafikk til og fra Beijing som tiltak for å hindre virusspredning i hovedstaden.
Les mer >>
Lytt til mangfoldet i Moss
LEDER: Kommunens overordnede klimasatsing vil kollidere med mange innbyggeres muligheter til å bruke bymiljøet.
Les mer >>
Førde, fortetting og rekkefølgjekrav
DEL LesarbrevEit mål for Førde er fortetting av sentrum. Kva er fortetting? Ordet fortetting må tyde å få fleire folk til å busette seg i sentrum. Fortetting kan ikkje vere å fortette med fleire
Les mer >>