I høst blir vi grønnere
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
De ansatte i PLan-, bygg- og oppmålingsetaten slapp jubelen løs da seieren var sikret. De holder hus i Rådhuskvartalet i Kristiansand.
16
des
Diplom til de fire beste bedriftene

16. desember delte fylkesordfører Terje Damman ut diplom til de fire beste bedriftene i Jeg kjører grønt 2016. 160 arbeidsplasser deltok i bedriftskonkrransen.

06
des
Bedriftsrekord i Jeg kjører grønt

Aldri har så mange arbeidsplasser deltatt aktivt som i 2016. 160 bedrifter har vært aktive, mot 144 i 2015. 2076 enkeltpersoner var påmeldt , mot 3013 i 2015.

26
nov
Feil på gang- og sykkelveier

Finn informasjon om hvor du kan melde fra om feil på gang- og sykkelveier her 

25
jun
Prøv vår kalorikalkulator

På kalorikalkulatoren under finner du ut hvor mange kalorier du kan forbrenne ved å gå eller sykle til og fra jobb, studier eller annet.

Test her 


Høyre-kolleger om Marita: Et friskt pust, kompetent, inkluderende og velvillig
De tre gjenværende kommunestyrerepresentantene for Hvaler Høyre gir ordførerkandidat Marita Wennewold Hollen det beste skussmål.
Les mer >>
Downs syndrom: God kommunikasjon fra helsepersonellet minsker foreldrenes påkjenning
GODT GRUNNLAG: Det er positivt for den videre tilknytningen mellom foreldre og barn når både foreldrene og barnet blir anerkjent og ivaretatt rett etter fødselen. (Illustrasjonsfoto: Denys
Les mer >>
Ford vil bedre forholdet mellom syklister og bilister i hele Europa
Hele 1 av 12 trafikkulykker med dødelig utgang i Europa i 2017 rammet en syklist. Med kampanjen «Share The Road» og en svært effektiv virtuell virkelighetsopplevelse ønsker Ford nå å gjøre
Les mer >>
Sykkelhjelm hjelper: En observasjonsstudie
En ny studie viser at sykkelhjelm hjelper brukerne å unngå store, åpne sår i hodet. Det kommer frem i en rapport publisert i denne avisen akkurat nå.
Les mer >>
El-sykkelsalget tar av
DEL Fagernes: - Vi selger flest elsykler til damer, men som regel kommer mennene tuslende etter, forteller daglig leder Wubbo Boiten, som driver Skørn AS på fulltid, og har de siste 18
Les mer >>
Sjekk samfunnsnytten av enkle kollektivtiltak
TØIs nå fornyede Kollektivkalkulator er et forenklet, web-basert verktøy for nyttekostnadsberegning av universell utforming og andre enkle tiltak i kollektivtransporten.
Les mer >>
På tråden - sistesiden i FB!
På tråden er Fredriksstad Blads mest leste spalte. Hver dag, på sistesiden i papiravisen, får folk ytre seg om stort og smått i lokalsamfunnet. Her lager vi verdens lengste På tråden-artikkel.
Les mer >>
Her skal Oslo bruke 13 milliarder på sykkelveier
Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) jubler over vedtaket av den ambisiøse sykkelplanen.
Les mer >>
Krever 3,6 millioner, men har ikke avtalen noen plass
Norges Cykleforbund krever 3,6 millioner for å ha profilert VM-arrangørens sponsorer, men finner ingen skriftlig avtale for kravet.
Les mer >>