— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
- Målet er 1. plass i Jeg kjører grønt-kampanjen også i år, sier fra venstre Janni Severinsen, Simen Koland, Asle Flottorp, Hilde Marvik, Sunniva Finne, Emilie Kallhovd og Kim-Andrè Reinhartsen.

- Bedre miljø og bedre branding

Publisert 13.10.2017

Phonero AS oppfordrer andre bedrifter i Kristiansandsregionen om å melde seg på «Jeg kjører grønt» - kampanjen.  HR-leder Sunniva Finne sier kampanjen får betydelig flere ansatte til å reise miljøvennlig til jobb. - Det er bra for helsa, og det bidrar til en god og sporty kultur internt. At det er en konkurranse gjør det ikke mindre spennede, sier  Finne.

Phonero AS som selger telefoni- og sentralbordtjenester til bedrifter. Bedriften er lokalisert i Kvadraturen (Sandens-kvartalet), blant annet for å gjøre det enkelt for ansatte å reise miljøvennlig til jobb.  

134 av 196 ansatte deltar i Jeg kjører grønt -kampanjen.  Det er imponerende.  De registrerer sykkel,  gange- og kollektivreiser på nett eller app.  Mange tar buss, men en del sykler og går også. 

Phonero ligger helt i tet i sin kategori  - «51-200 ansatte».  Alle individuelle poeng tilflyter bedriften. Det er om å gjøre å få flest poeng per ansatt.

- I Phonero har vi fokus på å få de ansatte med på aktiviteter som bidrar til både godt arbeidsmiljø og bedre helse. Vi ser også at det er positivt å kunne bidra i denne type aksjoner med fokus på det ytre miljøet. Det er en av flere faktorer som gir bedriften god branding i markedet, sier Sunniva Finne. Vil du melde på din bedrift?  Kontakt 

hilde.finckenhagen@kristiansand.kommune.no

Gøy med konkurranse – vil vinne kampanjen
«Jeg kjører grønt» startet allerede i 2010. Kampanjen har hele tiden vært en konkurranse om å reise miljøvennlig, både individuelt og mellom arbeidsplasser.  Hensikten er bedre folkehelse, lavere klimautslipp  og redusert lokal forurensning.

-  I vår bedrift har de fleste over middels bra konkurranseinstinkt, som gir seg utslag både i interne konkurranser – og som nå, hvor vi står sammen og jobber for å ta førsteplassen i «Jeg kjører grønt», sier Sunniva Finne. Det klarte bedriften i 2016. Gjentakelsens hemmelighet gjelder også hos Phonero.  Å gjenta suksess er en god ting.

Meld på arbeidsplassen din!
Årlig deltar rundt 3000 personer og i underkant av 200 arbeidsplasser i kampanjen. Årets kampanje startet 28. august og varer til 1. desember.  Det er ikke for sent å melde seg på, hverken for enkeltpersoner eller for bedrifter.  Kampanjen er gratis.

Kan vinne kinosal
Bedriftene konkurrerer om å bli best i fore kategorier etter antall ansatte: «Under 15 ansatte»,
«15-50 ansatte, «51-200 ansatte» og «over 200 ansatte». Premien for beste arbeidsplass i hver kategori er en gratis kinosal på Kristiansand kino.

En grønn reise gir ett poeng
En grønn reise gir ett poeng.  Dette gjelder alle reiser til fots, per sykkel eller med buss / tog i Norge -reiser som erstatter  bil / taxi / fly. Det gjelder også i fritidssammenheng – ikke bare jobbreiser.
Ansatte melder seg på via jegkjorergront.no  Å registrere poeng skjer desidert enklest ved å laste ned Jeg kjører grønt- appen.


[Tilbake]
article_image
27
okt
Hvem kjører grønnest i år?
"Hjelp oss å hjelpe Vest-Agder" er en av de flinkeste lagene i Jeg kjører grønt kampanjen så la...
Les mer
article_image
14
okt
Vinnere til supertirsdag
12. oktober var supertirsdag, og 424 deltakere har registrert grønne reiser! Her er vinnerne.
Les mer