— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
Sykkelen er fra Norby. Nordby har deltatt med gratis sykkelservice når Jeg kjører grønt-kampanjen har besøkt utvalgte arbeidsplasser nå i september.

Da "Jeg kjører grønt" nådde 2000, vant Torill Irene sykkel

Publisert 18.09.2015

Torill Irene Drivdal er den heldige vinner av en sykkel til verdi 5000 kr. Hun vant Jeg kjører grønt-kampanjens premie ved passerte 2000 deltakere.

 


Torill Irene Drivdal er den heldige vinner av en sykkel til verdi 5000 kr. Hun vant Jeg kjører grønt-kampanjens premie ved passerte 2000 deltakere.

 15. september nådde Jeg kjører grønt-kampanjen sitt første delmål, nemlig å passere 2000 påmeldte. Kampanjen startet 31. august og varer til 13. november. Kampanjen har som hensikt å inspirere flest mulig til å sykle, gå og ta buss / tog.

 Torill Irene jobber med regnskap i Kristiansand kommune, og ble nærmest himmelfallen da hun fikk vite at hun hadde vunnet. Omkvedet «og jeg som aldri vinner noe», kom ganske kjapt etter at den gledelige nyheten sank inn.

 -  Trenger du en  ny sykkel da?

 -  Nei, jeg har akkurat kjøpt ny sykkel.

 -  Hmm! Hva gjør vi da?

 -  Mannen min trenger en. Så da vil jeg har en herresykkel, sier Torill Irene og smiler.

 Torill Irene sykler hver dag til jobb. Hun bor på Lund. I tillegg sykler hun til trening et par ganger i uka.

 Jeg kjører grønt er også en bedriftskonkurranse. Alle grønne poeng som ansatte registrerer, tilfaller også arbeidsplasser. Torill Irenes arbeidsplass, Kristiansand kommune Lønn og regnskap, ligger på 6. plass blant arbeidsplasser i kategorien 15-50 ansatte. Torill Irene er en av de som drar snittet oppover. Hun har snart 20 grønn poeng.

[Tilbake]
article_image
27
okt
Hvem kjører grønnest i år?
"Hjelp oss å hjelpe Vest-Agder" er en av de flinkeste lagene i Jeg kjører grønt kampanjen så la...
Les mer
article_image
14
okt
Vinnere til supertirsdag
12. oktober var supertirsdag, og 424 deltakere har registrert grønne reiser! Her er vinnerne.
Les mer