— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
ViaNova mot toppen

ViaNova løfter seg mot toppen

Publisert 24.10.2017

ViaNova Kristiansand går «all in» for å vinne i Jeg kjører grønt i år. Bedriften er helt i tet
i kategorien «15-50 ansatte». 13 av de 15 ansatte deltar. Nå er det om å gjøre at de to siste melder seg på. Så kan de klare målet sitt. 

Det samme gjelder andre arbeidsplasser i kampanjen. Det er ennå god tid til å mobilisere og rekruttere kolleger. Kampanjen varer til 1. desember. 170 arbeidsplasser er aktive i kampanjen.

Mange grunner til å delta
ViaNova kniver med Fysio- og ergoterapeutene, distrikt  i Kristiansand kommune. Det kommer til å bli kamp til døra. Stillingen 24. oktober var at ViaNova hadde 152 poeng per ansatt, mens Fysio- og ergoterapeutene hadde 151. Beste arbeidsplass for diplom utdelt av fylkesordføreren og en gratis kinosal på Kristiansand kino.

Da kampanjeleder besøkte ViaNova i lunsjen 23. oktober var motivasjonen ganske ulik for å være med. Noen syns det er viktig å delta fordi ViaNova er ekspert på å planlegge tilrettelegging for sykkel, gange og kollektiv. Flere er med for å få bedre kondisjonen. Noen peker på at det forplikter å være sertifisert som Miljøfyrtårn.  ViaNova har satset ganske mye på å skaffe seg en tydelig miljøprofil i markedet.  Enkelte syns det sosiale er det viktigste – det å ha en snakkis på jobben om en positiv miljøsak.

- Men alle syns det er gøy å ligge i teten i kampanjen, sier Magnus Frestad Nygaard. Han er kontaktperson for kampanjen i ViaNova. Konkurranseinstinktet er på plass i rikelig monn i kollegiet. Tidligere har ViaNova vunnet premie i Bedriftsidrettens vårkampanje - Sykle til jobben. Men i Jeg kjører grønt har det ikke lykkes å nå helt til topps. Nå satses det hardt. Overtakelsesevnene får  også trent seg - fordi to kolleger foreløpig ikke er påmeldt. 

Plassering og tilrettelegging
ViaNova har kontorer i Skippergata 2. Med sin sentrale plassering i Kvadraturen ligger mye til rette for at ansatte kan sykle, gå og ta buss til jobb,
Kjelleren har rådgivningsfirmaet eget sykkelbur, gjerdet inne i bilgarasjen. Forutsetningene er med andre ord på plass for miljøvennlig transport. 


[Tilbake]
article_image
27
okt
Hvem kjører grønnest i år?
"Hjelp oss å hjelpe Vest-Agder" er en av de flinkeste lagene i Jeg kjører grønt kampanjen så la...
Les mer
article_image
14
okt
Vinnere til supertirsdag
12. oktober var supertirsdag, og 424 deltakere har registrert grønne reiser! Her er vinnerne.
Les mer